Endret: 10 apr 2019     Opprettet: 18 nov 2018

Rundskriv - Nov 2018

Sykler, ekstra søppelbil, innglassingen på balkongen, markiser og garasjegulvprosjektet i P51.

 

Sykler

Alle sykler må fjernes fra sykkelstativene slik at de ikke blir i veien for brøytinga når snøen kommer. Frist for fjerning av sykler fra sykkelstativene i borettslaget er satt til 1. desember 2018. Etter den datoen vil syklene bli fjernet av styret.

 

Ekstra søppelbil

Onsdag 28. november er den siste datoen for ekstra søppelbil dette året.

Den første ekstra søppelbilen i 2019 kommer onsdag 30. januar.

 

Ved inspeksjon av kjellerrommene har vi oppdaget at det finnes mange ting som er stuet vekk på fellesområdene i kjellerne. Dette fjernes, eventuelt kastes på den ekstra søppelbilen som kommer onsdag 28. november.

 

Innglassingen på balkongen

Mange har hatt problemer med å åpne innglassingen på balkongene. Dette skyldes at beboer ikke har smurt sidene på skinnene som glassene skal skli i, med silikonspray. Husk derfor å smøre skinnene før vinteren kommer for alvor.

 

Markisene

Styret minner igjen om at markisene må brukes med forsiktighet. Bruk dem aldri når det er vind eller fare for at snøklumper kan falle ned fra taket eller fra markisekassene over. Det er andelseieren som selv må betale reparasjonen av markisene dersom de blir ødelagt.

 

                                                                                                      

 

Garasjegulvprosjektet

Rehabiliteringen av gulvene i nedre parkeringshus (P-51) går som planlagt, og vi regner med at Consolvo blir ferdig med rehabiliteringen som planlagt  til 22.12.18 (uke 51)