Endret: 10 apr 2019     Opprettet: 5 jul 2017

Rundskriv - Juli 2017

Opplysning vedr batterier i røykvarslere. Oppbevaring i fellesarealer. Vanne blomster. Røyking i heis. Trenger du bil i sommer?

Opplysning vedr batterier i røykvarslere fra Get

Get  har gått gjennom leveransen av røykvarslere til Romsås og funnet en feil i en konkret leveranse fra produsenten, hvor noen av røykvarslerne fra denne leveransen utlader batteriene i løpet av kort tid etter installasjonen.  Dette gjelder da kun for et utvalg i akkurat denne leveransen fra produsenten og ikke alle røykvarslere.
Get har funnet ut hvilke beboere i Emanuelfjell borettslag som er blitt berørt av at de har fått montert røykvarslere med batterier med altfor kort levetid. De vil derfor starte i denne uken med å avtale utskiftning direkte med berørte beboere. Get har fått på plass et eget team som kun skal følge opp disse beboerne over sommeren. De vil ha fleksibilitet til å booke avtaler med beboerne til spesifikke klokkeslett, både på dag og kveldstid. De vil kontakte samtlige beboere som er berørt og avtale et tidspunkt som passer for at de kan komme å bytte røykvarslere. Beboere som er på ferie vil få tilbud om en avtale når de er tilbake fra ferie.

 

Styret minner igjen om at beboere ikke må oppbevarer ting under trapper, utenfor dørene til leilighetene eller på fellesareal i kjellerne.  Styret mottar ofte henvendelser fra beboere som klager over at naboer bruker disse områdene som oppbevaringsplasser, og i mange kjellere fylles fellesområdet opp av skrot som ingen vet hvem som eier og som ingen tar ansvar for å få kastet på søppelbilen. Styret oppfordrer derfor alle beboerne til felles innsats for å få ryddet opp i disse kjellerne når det kommer ekstra søppelbil i slutten av månedene.

 

Vanne blomster?

 Hagelaget har nedlagt mye arbeid i å plante sommerblomster i krukker og bed som gjør det fargerikt og pent på uteområdene vår. Dersom du ser at noen av blomstene, spesielt i krukkene, henger med hodet og tørster etter vann, er det fint om du har muligheten til å fylle vann på en vannkanne/flaske og vanne disse blomstene. I sommervarmen blir disse blomstene raskt tørre, og det vil være synd om de visner i ferietiden fordi vi glemmer å se etter dem.

 

Røyking i heis og rett utenfor inngangspartiene

Styret har igjen mottatt melding om at det røykes i heiser og oppganger. Dette er ikke tillatt og må opphøre straks.

 

Trenger du bil i sommer?

Vi minner om at vårt borettslag har knyttet forbindelse med Avis bilutleie. Se nettsidene på hvordan du kan komme i kontakt med Avis:

Avis Now på Romsås

http://bit.ly/anromsås

Her er bilene parkert på Romsås

https://bit.ly/anrmsmap