Endret: 20 mai 2019     Opprettet: 22 mar 2019

Rundskriv 6 - Mars - 2019

Garasjegulvprosjektet, nye AMS målere, Romsås Cup 2019 og oppklaring om brøyting og strøing.

Framdriften av garasjeprosjektet

Lørdag 6. april må alle bilene som står parkert i P-5, ut av garasjen. Bilene må da parkeres ute fram til garasjeprosjektet er ferdig 1. juli 2019.

 

Det betyr at bilene fra både P-5 og P-6 kan parkeres på gjesteparkeringsplassene våre.

 

Dersom noen har en ledig parkeringsplass i P-1, P-2 P-3, P-4 eller P-7, ønsker vi at de låner bort plassen til noen av dem som nå parkere ute fra parkeringshusene. Vennligst meld fra til styret dersom du disponerer en plass du ikke bruker. Send en sms til tlf 414 51 544 eller send en e-post til trafikkutvalg@emanuelfjell.no eventuelt til styret@emanuelfjell.no eller legg et brev i postkassa ved siden av døra til boden som er vegg i vegg med Fjellstua. Husk å oppgi navn, adresse, leilighetsnummer og telefonnummer og hvilket parkeringsplan den ledige plassen befinner seg på.

 

De nye AMS-målerne og strømavtalen

Nå har alle andelseierne snart fått byttet ut de gamle strømmålerne sine til nye AMS-målere. Foreløpig er alle andelseierne fortsatt tilknyttet OBOS sin medlemsavtale med LOS.

Det vil ta 1-2 uker før alle beboerne er registrert med de nye strømmålerne. LOS vil sende ut et skriv til alle andelseierne så fort strømleveransen med de nye målerne starter opp. Når alt er på plass, er hver andelseier fri til å velge hvilken type avtale på strøm som ønskes, og man kan velge hvilken strømleverandør man vil.

 

 

Romsås Cup 2019

Romsås Cup vil finne sted helgen 15. og 16. juni i år. Sett av helgen og vær med på å bidra til å skape en fantastisk fin opplevelse rundt Romsås Cup.

 

Litt oppklaring rundt brøyting og strøing fra RVS

Forhåpentligvis er perioden med kraftig snøfall over, og vi kan glede oss over at våren er i anmarsj. Men i de første helgene i februar kom det voldsomt mye snø, og mange beboere klagde over innsatsen til Romsås Vaktmestersentral. Vi tar derfor med en oppklaring om hva man kan forvente seg når det gjelder brøyting og strøing fra RVS.

 

I inneværende brøyteperiode, som går ut mars måned, har Romsås Vaktmestersentral 2 mann på brøytevakt hver uke. Disse starter kl. 05.00 og kjører igjennom gangveinettet slik at det er fremkommelig for gående til T-bane, buss etc.

Kl. 07.00 mandag – fredag starter vanlig arbeidsdag, hvor innkjøringsveier, tun og p-plasser blir ryddet. Oppgangsinnganger ryddes som hovedregel av områdevaktmesterne i normal arbeidstid.

Fra fredag kl. 13.00 og frem til søndag kveld er det 2 stk på brøytevakt, og disse skal holde gangveier, tun, innkjøringer og p-plasser åpne. De samme prosedyrene gjelder også når det er glatt og vi må strø. Oppgangsinngangene derimot kan ikke påregnes ryddet/ strødd i helgene da vaktmannskapet ikke har kapasitet til dette.