Endret: 17 mar 2020     Opprettet: 19 nov 2019

Rundskriv 18 - P6 18.11.2019

Nå kan du ringe igjen opp garasjeporten til P-6! Det har dessverre tatt lang tid med undersøkelser av mange slag, før elektrikeren i dag, mandag, klarte å få utbedret de feilene som har satt oppringningssystemet til garasjeporten til P-6 ut av funksjon.

 

Dessverre vi har oppdaget at flere beboere har blitt slettet fra oppringningstjenesten, men vi vet ikke hvem de er. Dersom du ringer opp garasjeporten til P-6 og ikke får åpnet den, må du sende en melding til styret. Du kan enten sende en sms til tlf 414 51 544 eller sende en e-post til styret@emanuellfjell.no eller legge en lapp i styrets postkasse som befinner seg på boden ved siden av Fjellstua.

 

Uansett hvilken måte du ønsker å kontakte oss på vedrørende problemer med å ringe opp garasjeporten til P-6, må du oppgi navn, leilighetsnummer, adresse og mobilnummer. Du blir så registrert på nytt, slik at du igjen får muligheten til å bruke oppringningstjenesten.

 

Noen beboere opplevde lørdag morgen at nøkkelbrikka hverken fungerte på garasjedøra eller på garasjeporten. Det var en jordfeil på et lysarmatur i  P-6 som var årsaken til strømbruddet som førte til problemer med å få åpnet garasjedørene. Lysarmaturet ble byttet i dag, så nå fungerer det som det skal.  Styret beklager de ubehagelighetene dette kan ha medført.