Endret: 17 mar 2020     Opprettet: 12 sep 2019

Rundskriv 15 - 10 september 2019

Garasjefeiing i P3 og oppmerking av gjesteparkeringen

Feiing av garasjegulvet i P-3

Tirsdag 17. september skal garasjegulvet i P-3 rengjøres. Alle biler i P-3 må kjøres ut av parkeringshuset innen mandag 16. september kl. 20.00. Pass på at det ikke blir etterlatt noe på parkeringsplassene inne i P-3.

Dersom det fremdeles står biler parkert inne i når garasjefeiinga starter, kan disse bilene bli tauet ut for andelseiers regning.

Forrige gang P-3 skulle feies, var det altfor mange som ikke hadde kjørt ut bilen sin slik at rengjøringen av garasjegulvet ikke kunne utføres. Derfor har vi bestilt garasjefeiing av P-3 en gang til.

 

 

Oppmerking av parkeringsplassene på gjesteparkeringene

Oppmerking av parkeringsplassene på gjesteparkeringene vil skje en eller annen gang i de nærmeste ukene. Denne arbeidsoppgaven er avhengig av været. Derfor kan man oppleve at gjesteparkeringsplassene vil være avstengt uten å ha mottatt noen nærmere informasjon om det.

Oppmerking av parkeringsplassene vil skje på forskjellige dager på øvre- og nedre gjesteparkering. Fortell gjestene dine at vi har to områder hvor gjester kan parkere. Dersom den ene er avstengt, kan de kjøre til den andre gjesteparkeringen.